Reikes:
Ziedinio kopusto
Kiausinio
Siek tiek vandens
Pora saukstu miltu (dazniausiai naudoju ryziu miltus, bet tinka ir paprasti)
Aliejaus kepimui
Padazui:
3 saukstu vieziai isspaustu citrinos sulciu
2 saukstu medaus
2 saukstu sojos padazo
2 saukstu aliejaus
8 skiltele susmulkinto cesnkako
Saujele sezamo seklu
(norint kad butu tirsciau krakmolo)
Ziedini kopusta supjaustyti kekemis, nuplauti ir siek tiek apvirti, kad butu minkstesni. Is kaisinio, vandens bei miltu padaryti tesla. Alieju ipilti I keptuve ir labia gerai ikaitinti. Ir detis apvoliotas tesloje ziedinio kopusto kekeles. Kepti kol graziai pagels, isimti ir deti i lekste. Padazui visus ingridientus sudeti I keptuve ir pakaitinti kol istirps medus, uzpilti ant ziedinio kopusto. Skanaus !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą