| INGREDIENTAI porcijų skaičius perskaičiuoti | |
| Varške | 500 g |
| Avižiniai dribsniai | 9 valg. šaukšt. |
| Kiaušiniai | 1 vnt. |
| Druska | pagal skonį |
| Cukrus | 1 valg. šaukšt. |
| Rudasis cukrus | 4 valg. šaukšt. |
| Džiūvėsėliai (stambesnio malimo) | 200 g |
| Cinamonas | 0.5 arbat. šaukštel. |
| PARUOŠIMAS |
1Varškę sumaišykite su avižiniais dribsniais, cukrumi, trupučiu druskos ir kiaušiniu.
|
2Iš gautos masės pagaminkite maždaug 6 cm skersmens kukulius.
|
3Kukulius sudėkite ant lėkštės, aptraukite ją maistine plėvele ir statykite į šaldytuvą 30 minučių.
|
4Užvirkite vandenį, įberkite truputį druskos ir dėkite kukuliukus virti. Virkite, kol pradės kilti.
|
5Pakilusius išgriebkite ir sudėkite į lėkštę.
|
6Atskirame dubenyje sugrūskite rudąjį cukrų su cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais.
|
7Dar karštus kukuliukus apvoliokite džiūvėsėlių ir cukraus mišinyje.
|
8Patiekite su grietine. Skanaus.
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą