Redos pyragas
150 g. aguonu,
200 g. dziovintu vaisiu arba 6aldytu uogu,
1 sauja riesutu (nebutina)
300 g. obuoliu,
4 kiausiniai,
200 g. cukraus,
125 g. sviesto,
5 saukstai manu kruopu,
1 saukstelis kepimo milteliu.
Sokoladiniam glajui:
2 kupini saukstai kakavos,
vandens,
2 saukstai cukraus,
50 g. sviesto.
Verdanciu vandeniu uzplikyti aguonas. Susmulkinti riesutus, uogas. Sutarkuoti obuolius. Kias. baltymus suplakti su cukrumi iki putu. Sviesta islyditi ir sumaisiti su tryniais, sudeti aguonas, obuolius, vaisius, riesutus, manu kruopas, kep. miltelius, galiausiai kiaus. baltimus. Kepti 180 laipsniu orkaiteje, apie 40 min. O sokoladas - islyditi sviesta ir viska sumasyti.
maždaug prieš minutę
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą