2011 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Riešutukai su rududu


NGREDIENTAI porcijų skaičius  perskaičiuoti
Kiaušinių tryniai2 vnt.
Kiaušinis1 vnt.
Margarinas200 g
Cukrus1 stikl.
Majonezas ( nesvarbu koks)1 arbat. šaukštel.
Miltaig
karamelizuotas saldintas kondencuotas pienas Rududu1 skardinė(s)



PARUOŠIMAS
1Suminkome tešlą iš jai skirtų produktų.
2Padedame į šaldytuvą valandžiukei.
3Kai išimame iš šaldytuvo tešlą, gnybiame po gabaliuką, padarome rutuliuką ir dedame į keptuvės formą išspausdami reikiamą figūrą.
4Kepame vis apversdami formą ir karts nuo karto patikriname ar neiškepė, kad nesudegintume.
5Kai riešutukų puselės iškepa, jas nuvalome ir sutepame karamele. Nepamirštame patepti ir kraštų, nes tokiu būdu riešutukai susiklijuoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą