2011 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Nerealus ir purus obuolių pyragas

Sudėtinės dalys:Kiaušiniai, 5 vienetai Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai
Obuoliai, 5 vienetai Kvietiniai miltai, 2 stiklinės Aliejus, 0.5 stiklinės
Cukrus, 2 stiklinės Cinamonas, apvoliojimui Cukraus pudra, apibarstymui


Gaminimas:
nusiplaunam rankas ir gaminti:

Įdedam visą cukrų, kepimo miltelius ir įmuškime kiaušinius (baltymo trynio skirti nereikia) viską išmaišom su mikseriu. pilam aliejų ir po to dedame miltų. Viską išmaišome mikseriu. tešlą grietinės tirštumo. Jei per skysta dedame miltų. Dabar supjaustome ir juos išvoliojame ar apibarstome cinamonu. juos ant popieriaus Dabar užpilame tešla. Nebūtina, galima viršų dar vaniliniu cukrumi. Dabar šaunam į orkaitę ir 200-220 C temperatūroje. Jeigu norime, apibarstome vos ištraukus pyragą cukraus pudra. kažkur 22-28 minutes. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą