2011 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Studentiska, bet skanu :p


  • 3 morkytes
  • 5 mazos bulvytes
  • puse svoguniuko
  • keletas gabaliuku lasinuku
  • 4 pievagrybiai
  • zoleles (krapukas, petrazole)
  • 4 salotos lapai
  • slakelis alyvuogiu aliejaus
  • majonezas ir pomidoru padazas
  • truputis biulviu prieskoniu
  • Perpjauname bulvytes pusiau, net nenuluptas, sudedame i pasudyta vandeni ir verdame. Nulupame morkytes , perpjauname i 3dalis ir udedame i ta pati puoda, kol viskas verda.
    Supjaustome pievagrubius, svoguniuka, ir lasinukus.
    I keptuve ipilame alyvuogiu aliejaus, sudedame svoguniuka, po kiek laiko pievagrybius ir lasinukus.
    I ta pacia keptuve sudedame jau isvirusias morkytes ir bulvytes, apibarstome bulviu prieskoniais ir zolialeme,s viska pakepame, dar 5 minutes ant silpnos ugnies :)
    I lekste sudedame salot lapus, i viduri supilame jau iskepusias darzoves . soniukus apliejame majonezu ir tomatu :D
    Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą