Patiekalui reikės:
2 vištienos krūtinėlės (aš ėmiau vidinę filė),
2 VŠ krakmolo,
2 VŠ miltų,
Vištienos prieskonių,
Aliejaus.
Padažui:
3 VŠ citrinos sulčių,
1 VŠ skysto medaus (jei kietas, tiesiog pašildyti),
2 VŠ sojų padažo,
2 VŠ aliejaus (aš nepyliau- užteko to, kuris buvo įpiltas kepant, bet jei jo neliko, tuomet reikės),
2-3 skiltelės česnako,
Prieskonių.
Vištieną supjaustyti kubeliais. Į celofaninį maišelį suberti miltus, krakmolą, prieskonius (aš dar įbėriau druskos ir pipirų), vištienos kubelius, užrišti ir gerai pakratyti, kad mėsa gerai apsivoliotu mišiniu. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų ir suberiame vištienos kubelius (jei liko sauso mišinio, jo neberti. Bet man neatliko.) ir nuolat maišydami aapkepame, kol gražiai paruduos. Po to supilame padažą ir dar kelias minutes pakaitiname.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą