Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Patiekalo kaina: 12 Lt
Porcijų kiekis: 5
Tešlai:
- Sviestas, 180 gr.;
- Cukrus, 1 stikl.;
- Medus, 0,5 stikl.;
- Citrinos sultys, 1 v.š.;
- Vanilinis cukrus, 1 a.š.;
- Kvietiniai miltai, 4 stikl.;
- Druska, 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
- Minkštą, kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir keliais žiupsneliais druskos.
- Supilkite medų, citrinos sultis, vanilinį cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.
- Suberkite miltus ir išminkykite.
- Tešlą iškočiokite iki plono tešlos lapo.
- Su formelėmis išspauskite norimos formos sausainius.
- Kepkite apie 10-12 minučių 180-190° C orkaitėje.
- Atvėsusius sausainius galima papuošti aptepant maistiniais dažais ir apibarstant pabarstukais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą